Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

Wat zijn de kosten van billboardreclame?

Billboardreclame bestaat in vele maten en vormen. Van kleine bordjes van nog geen vierkante meter binnen de bebouwde kom tot grote reclamemasten langs de snelweg zoals onze masten langs de A15. Er zijn een aantal zaken cruciaal bij het bepalen van de prijs.

Locatie van de billboardreclame

De locatie van het billboard is uiteraard bepalend voor de prijs. Hoeveel passanten zijn er dagelijkse, wekelijks of maandelijks, of zelfs per uur in het geval van wisselende reclame. Houd er rekening mee dat wanneer u op een digitaal reclame bord staat en wordt afgewisseld met andere adverteerders u slechts een klein deel van de exposure aan alle passanten krijgt.

Zichtpositie

Is de billboardreclame wel of niet goed in beeld? Een billboardreclame kan nog zo in het oog springen, als hij niet goed naar de snelweg gedraaid staat, of als er begroeing voor staat dan heeft het bord minder advertentie waarde.

Maat van het billboard

De maat van het billboard beïnvloed de kosten voor adverteerders ook. Enerzijds omdat een groter billboard meer exposure heeft en dus meer waard is, anderzijds omdat men vaak zelf de bedrukking moet regelen. Hoe groter het oppervlakte, hoe hoger de prijs.

Wat kost billboardreclame bij City Promotions?

Bovengenoemde factoren spelen ook bij ons een rol. De kosten van onze billboardreclame vallen de meeste mensen die wij spreken echter enorm mee. Vul het contactformulier in en wij sturen u een offerte of nemen desgewenst contact met u op om ons aanbod door te nemen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Geen velden gevonden.

Related posts

Plaats een reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Top