Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

Reclamemasten

Reclamemasten – adverteren met groot bereik

Reclamemasten inzetten om een groot publiek te bereiken? Dat kan voor verrassend lage prijzen! City Promotions biedt u de mogelijkheid om te adverteren op reclamemasten op toplocaties langs de A15. U kunt kiezen voor één vlak op een reclamemast of een grotere reclame-uitng door meerdere vlakken samenvoegen. Met een klein budget bereikt u al tienduizenden mensen per dag. Vergroot uw naamsbekendheid zonder torenhoge rekeningen. Nieuwsgierig naar de kosten van adverteren op een reclamemast van City Promotions? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u de prijzen toe.

  • Goedkoop adverteren met een enorm bereik
  • Breng uw merk, product of dienst onder de aandacht bij een enorm groot publiek
  • Flexibel inzetbaar tegen verrassend lage kosten

Reclamemasten A15

Langs de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam hebben wij twee reclamemasten. U kunt uw reclame-uiting in beide richtingen tonen. Gedetailleerde informatie over deze reclamemasten vindt u via onderstaande links:

Reclamemast A15 Transportweg:
Reclamemast A15 Transportweg »

Reclamemast A15 Kade:
Reclamemast A15 Kade »

Kosten reclamemasten

Vraag gerust de kosten op voor adverteren op onze reclamemasten. De prijzen zullen u verbazen. Vul het contactformulier in en krijg een vrijblijvende offerte of gebruik onderstaande gegevens om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel direct 0184 679300

E info@citypromotions.nl

Productie reclamedoeken

De doeken die op de reclamemasten worden geplaatst kunnen wij voor u laten produceren. Wij werken samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en monteren van de doeken. De kosten voor het doek nemen wij mee in onze offerte, zo heeft u geen extra om de productie van uw advertenties. U hoeft alleen het ontwerp aan te leveren.

Het doek kunt u na de campagne altijd opvragen voor eigen gebruik of op een later moment nog eens inzetten op onze reclamemasten. Hierover kunnen we uiteraard afspraken maken.

Top