Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

Grootste billboard ter wereld

Het grootste billboard ter wereld is gevestigd in Noord-Amerika. Het omvat een zijde van een gebouwenblok in het hartje van Times Square. Waar anders ook dan op Time Square kan dit billboard hangen? Het grootste digitale billboard werd voor het eerst gebruikt door Google.

Vornado Realty Trust is de partij die het verschrikkelijk grote billboard in het jaar 2014 bouwde. Het is een onderdeel van de vernieuwing van gebouwen in eigendom van het Marriot Marquis hotel als ook winkelruimte beschikbaar voor de retail.

Afmetingen

Het billboard is maar liefst 100,5 meter breed. Het heeft een hoogte van 24 meter. Een oppervlakte dus van ruim 24 vierkante kilometer! Met 24.000 LED-lampjes die de digitale beelden weergeven is het werkelijk waar immens.

Exposure

Het billboard dat te vinden is op 1535 Broadway, tussen 45th en 46th Streets, is zichtbaar vanuit elk punt in Times Square. Het verpletterde records van eerdere grote billboards.

Het is een zeer interessant billboard voor adverteerders met meer dan 2 miljoen impressies van personen ouder dan 18 jaar per week (cijfers uit 2014). Dagelijks wordt Time Square gemiddeld bezocht door 300.000 – 460.000 personen. De schattingen variëren maar de exposure is enorm.

Google was de eerste adverteerder op het billboard, dat 8 verdiepingen hoog is. Geschatte kosten voor het huren van het billboard voor 4 weken: 2.500.000 dollar (cijfers uit 2014).

Billboard in Nederland langs de snelweg

Gelukkig kun je in Nederland voor veel minder hoge bedragen ook een enorm bereik creëren. Dit kan perfect met onze reclamemast langs de A15. Neem gerust eens contact op voor de prijzen voor het adverteren op ons billboard.

Related posts

Plaats een reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Top