Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

Dinand Woesthoff wint strijd om omstreden Reclamemast

Dinand Woesthoff heeft ook in hoger beroep gelijk gekregen van de rechtbank. Het betrof een reclame-uiting op een grote reclamemast langs de A4 waarop Bobbi Eden webcamseks aanprees. Deze snelwegreclame schoot Dinand Woesthoff in het verkeerde keelgat, ook omdat hij zelf veel last ervaart van de regels van de Reclame Code Commissie met ‘zijn’ Woezel & Pip.

Reclame langs de snelweg

De zanger Dinand Woesthoff meldde deze week op zijn Twitteraccount: “Een glimlach zal me in deze niet ontgaan. Uitspraak na hoger beroep in zake porno billboards door College van Beroep 16 juni j.l.”

De Reclame Code Commissie had hiervoor ook al besloten dat de billboardreclame niet kon. PK Multimedia, het bedrijf dat de reclame langs de snelweg had geplaatst was hiertegen in beroep gegaan.

Volgens Het College van Beroep hebben Woesthoff en de Reclame Code Commissie gelijk. Het bedrijf moet voortaan op terughoudendere wijze adverteren wanneer ze een billboard als reclame-uiting gebruiken. De goeden zeden en de rechten van anderen moeten door het bedrijf in acht genomen worden.

Dinand Woesthoff valt over billboardreclame

Dinand Woesthoff gooide in het voorjaar olie op het vuur met enkele tweets. Zo twitterde de zanger: “Dus met Woezel en Pip moeten wij op onze tenen lopen om aan eisen van Reclame Code Commissie voor jonge kinderen te voldoen… Maar webcamseks is klaarblijkelijk geen probleem?” En ook: “Hoe kan het zijn dat wij als ouders van jonge kinderen moeten gaan uitleggen wat webcamseks is naar aanleiding van een billboard langs de snelweg?”

Billboardreclame bij City Promotions

Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van billboardreclame? City Promotions heeft reclamemasten langs de A15 en biedt u uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Related posts

Plaats een reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Top