Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

4 Voordelen van reclame op billboards langs de snelweg

Voor uw bedrijf bent u altijd op zoek naar goede manieren om uw doelgroep te bereiken. U bent op zoek naar een goede manier om uw doelgroep te bereiken en bent hiermee uitgekomen op reclame in de vorm van billboards gepositioneerd langs de snelweg. Wat zijn precies de voordelen van deze vorm van reclame?

#1 Mensen zullen uw reclame zien

Billboards die langs de snelweg geplaatst staan bereiken een grote doelgroep, dat staat vast. Wanneer u adverteert op een reclamemast die langs de snelweg staat dan heeft u de garantie dat een grote groep mensen uw advertentie gaat zien. Daarnaast, in tegenstelling tot advertenties op televisie, in magazine en op internet, kunnen mensen niet wegzappen, doorbladeren, of simpelweg niet klikken.
Een bijkomend voordeel is dat veel mensen dezelfde route vaker afleggen. Hierdoor komen zij vaker in contact met uw advertentie, dit vergroot de kans dat uw boodschap in hun gedachten blijft en leidt tot actie.
Zorg voor een duidelijke boodschap en uw advertentie zal gegarandeerd goed overkomen ontzettend veel mensen.

#2 Volledige aandacht op uw boodschap

Op billboards staan vaak slechts één of enkele advertentie(s) afgebeeld. Deze zijn niet omringd door andere teksten of concurrerende advertenties, zoals bijvoorbeeld wel het geval is wanneer u binnen Google adverteert. Wanneer passanten de het billboard zien is alle aandacht voor uw boodschap.

#3 Waardering

Een goede advertentie op een billboard wordt door passanten niet als storend ervaren. Sterker nog, met de juiste reclameboodschap scoort u juist punten bij passanten. U heeft de mogelijkheid om mensen die uw boodschap zien een goed gevoel te geven, dit creëert verbondenheid met uw bedrijf, product of dienst. Het is wel zaak om een treffende boodschap op uw billboardreclame te plaatsen.

#4 Kostenefficiënt

Tegen relatief lage kosten bereikt u met reclame op billboards langs de snelweg een enorm groot publiek. Daar waar adverteren via internet vroeger kostentechnisch zeer interessant was is dit vandaag de dag steeds duurder aan het worden. De kosten per klik stijgen. Wij merken dat veel van onze klanten zeer positief verrast zijn door de lage kosten voor het enorme publiek dat zij bereiken met een reclame op onze reclamemasten.

Bent u geïnteresseerd in een advertentie op één van onze reclamemasten langs de A15? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Related posts

Plaats een reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Top