Reclamemasten / Snelwegreclame / A15

Adverteren op reclamemasten langs de snelweg voor nog meer websitebezoek

Wanneer het op uw marketingmix aankomt moet u vandaag de dag op diverse fronten aanwezig zijn. Het belang van online marketing is een ieder bekend. Voor veel bedrijven is de website cruciaal in de marketing en sales. Maar ook bedrijven die zwaar op hun online aanwezigheid leunen kunnen veel baat hebben bij outdoor reclame.

Meer websitebezoek door offline reclame?

Uw websitebezoek wordt positief beïnvloed wanneer u gaat adverteren langs de snelweg op reclamemasten, of een andere vorm van outdoor reclame inzet. Hoe zit dat dan precies?

De eerste oorzaak is redelijk eenvoudig. Uw outdoor reclame zorgt ervoor dat mensen op zoek gaan naar de dienst die u aanbiedt. Vaak zullen zij de url uit uw advertentie bezoeken of zoeken op uw merknaam en bij uw website terecht komen. Bedrijven die op onze reclamemasten adverteren merken dat er in die periode meer traffic richting hun website is.

Reden nummer twee waarom outdoor reclame het bezoek naar uw website kan doen toenemen is dat uw merknaam vaker wordt ingetypt in Google in combinatie met voor u belangrijke zoektermen. De zoekmachine zal dit herkennen en dit heef een positief resultaat op uw organische posities in de zoekmachine. Ook dit heeft weer een positieve invloed op uw websitebezoek.

Uw merk, dienst of product promoten met snelwegreclame?

Denkt u erover om outdoor reclame in te zetten? City Promotions beheert reclamemasten langs de A15 welke u perfect kunt inzetten als onderdeel van uw marketing mix. Neem gerust eens contact op om te informeren naar onze mogelijkheden. Tegen gunstige tarieven bieden wij exposure aan een enorm groot publiek.

Related posts

Plaats een reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Top